ne33 ThinkTank Θεσσαλονίκη

Ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιείστε και από το σε ποιο μέρος της Ελλάδας ζείτε – ένα πράγμα μάς συνδέει και μας συναρπάζει συνεχώς: Το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Αυτό, λοιπόν, το συναίσθημα θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω.

Λάβετε μέρος στις επαγγελματικές συναντήσεις μας σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Μετά το sold out ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο της Κρήτης, το επόμενό μας ne33 ThinkTank θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Nίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Multichannel Sales & Marketing

Nίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Speaker @ne33 ThinkTank O Nίκος Βαρβαδούκας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μarketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA major in Finance από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος marketing & e-Commerce σε κορυφαίες εταιρείες λιανικής, όπως το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα καταστήματα PUBLIC, η DIAGEO (Johnnie Walker, Smirnoff, Haig κτλ.), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι Commercial Director στην APIVITA, με ευθύνη τις πωλήσεις και το Marketing, σε όλα τα κανάλια διανομής. Αποτελεί ένα από τα κορυφαία στελέχη e-commerce & digital marketing στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος του GRECA (Greek e-Commerce Association) από το 2012 τον οποίο υπηρέτησε και ως μέλος του ΔΣ. Έχει διακριθεί μαζί με τις ομάδες του σε δεκάδες βραβεία On line Customer Experience, Social Media, Omnichannel Commerce, ενώ με το Public.gr εκπροσώπησε την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά βραβεία e-Commerce τον Ιούνιο του 2016. Είναι τακτικός ομιλητής σε ακαδημαϊκές ημερίδες, συνέδρια και εκπαιδεύσεις πολυεθνικών εταιρειών σχετικά με το Marketing στην Ψηφιακή Εποχή και τις στρατηγικές e-Commerce. Είναι συχνά μέλος σε κριτικές επιτροπές βραβείων όπως Εξυπηρέτησης Πελάτη (ΕΙΕΠ) και των e-Volution Awards και board advisor σε δυναμικά ελληνικά start ups.

Ευδόκιμος Σαββίδης, Διευθύνων Σύμβουλος SAVVIDIS S.A.

Ο Ευδόκιμος Σαββίδης έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών και είναι κάτοχος M.Sc. στα διεθνή επενδυτικά και χρηματοοικονομικά του Πανεπιστημίου Brunel Univeristy, London. Είναι αντιπόεδρος του πανελλήνιου συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου και πωλήσεων από απόσταση (ΕΝ.Ε.Π.Α.Μ.),  επικεφαλής του τμήματος ηλεκτρονικών υπηρεσιών & επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (Ε.Σ.Α.) και επικεφαλής του τομέα ηλεκτρονικού εμπορίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) Από το 1999 έως και σήμερα λειτουργεί με επιτυχία τα μεγαλύτερα στον κλάδο τους e-shops ρολογιών, κοσμημάτων και αξεσουάρ καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά κοσμηματοπωλεία στην Ευρώπη. Η πολυετής ενασχόληση του στην πρώτη γραμμή του ηλεκτρονικού εμπορίου, τον καθιστά ιδιαίτερα έμπειρο σε όλους τους τομείς που άπτεται το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Χρύσα Παπαδοπούλου, Digital Marketing Director SiEBEN

Η Παπαδοπούλου Χρύσα είναι απόφοιτος του τμήματος «Ψηφιακά Συστήματα & Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» του Πανεπιστημίου Πειραιά καθώς και κάτοχος Master of Business Administration του Hellenic American University.  Ως Marketing Manager είχε ασχοληθεί με το σχεδιασμό & την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων (10 χρόνια SiEBEN, Microsoft Roundtables κ.α) και τις βραβεύσεις (Microsoft Country Partner of the year 2011, Microsoft Mobile Partner of the year 2013, κ.α). Tαυτόχρονα ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό & την υλοποίηση όλων των marketing ενεργειών/ πλάνων (email campaigns, SEO, google ads, Social Media, κτλ). Από το 2014 είναι Digital Marketing Director στη SiEBEN, όπου έχει αναλάβει τη στρατηγική του τμήματος και την οργάνωσή του καθώς και τη διαχείριση των σχέσεων με πελάτες, συνεργάτες & media agencies. Στα 9 χρόνια επαγγελματικής της πορείας είναι υπεύθυνη για μεγάλα digital marketing έργα σε σημαντικούς πελάτες, όπως Βερόπουλος, notos.com, NN Direct Health, Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ, Nikas, GANT, Schneider Electric κτλ.

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief neoecommerce.gr (ne33)

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting, Speaker @ne33 ThinkTank Ο Ευστάθιος Ιντζεΐδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες με μετεκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι κάτοχος MBA στη διοίκηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Steinbeis-University Berlin, SDA Bocconi University Milan και NYU Stern School of Business in New York. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και διεθνών εταιρειών ΜΜΕ στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο ως σύμβουλος όσο και ως ηγετικό στέλεχος. Είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά, επινοητής-εκδότης της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και της B2B πλατφόρμας των ne33 Pioneers. Ενώ ήταν ο πρωτεργάτης, συνδιοργανωτής και συντονιστής του «E-Commerce Forum 2020: the way to excellence», του κορυφαίου B2B συνεδρίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Οι γνώσεις του καλύπτουν τους τομείς: Στρατηγική, Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Μοντέλων, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τ-Commerce, Mobile, Print, Διαφήμιση και Εμπορική Εκμετάλλευση ΜΜΕ.

Πρόγραμμα

  • 16:00 – 17:00: Προσέλευση-Εγγραφή & Networking

  • 17:00 – 17:15: Χαιρετισμός, Ευστάθιος Ιντζεΐδης (Director Media & E-Business, INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief, neoecommerce.gr)

  • 17:15 – 18:00: Ομιλία „e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά.”, Νίκος Βαρβαδούκας (Commercial Director APIVITA / Multichannel Sales & Marketing)

  • 18:00 – 18:45: Ομιλία – Q&A Ενότητα, „Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο από την πράξη στη θεωρία“, Ευδόκιμος Σαββίδης (Διευθύνων Σύμβουλος SAVVIDIS S.A.)

  • 18:45 – 19:15: COFFEE BREAK (Διάλειμμα & Networking)

  • 19:15 – 19:30: Ομιλία „Πόσο σημαντική είναι η πιστότητα των πελατών στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο”, Χρύσα Παπαδοπούλου (Digital Marketing Director SiEBEN)

  • 19:30 – 20:15: Ομιλία „Επισκόπηση τάσεων, εξελίξεων και ευκαιριών στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου“, Ευστάθιος Ιντζεΐδης

  • 20:15 – 22:30: Light Lounge & Networking

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 ThinkTank και να αγοράσετε το εισιτήριό σας online.

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής, ΕΔΩ!

ΧΟΡΗΓΟΙ

ne33-logo-527x300_v02

Facts
Date
4.02.2017
Location
Porto Palace Hotel
Hosted by
ne33
Τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών
Mission Statement
Προώθηση της δικτύωσης και ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών καθώς και καθοδήγηση αυτών, με στόχο την Επιχειρηματική Αριστεία στο μελλοντικό εμπόριο.