Στις 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το πρώτο εξειδικευμένο B2B event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στη Θεσσαλονίκη, το ne33 ThinkTank

Μετά το sold out ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο της Κρήτης, το neoecommerce.gr σε συνεργασία με τους ne33 Pioneers διεξάγουν στις 4 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel, το πρώτο εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην αγορά της Κεντρικής Μακεδονίας, το ne33 ThinkTank, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κεντρικής Μακεδονίας για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

Οι διακριμένοι εισηγητές είναι:

  • Νίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Multichannel Sales & Marketing – Θέμα ομιλίας: «e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά.»
  • Ευδόκιμος Σαββίδης, Διευθύνων Σύμβουλος SAVVIDIS S.A. – Θέμα ομιλίας: ΤΒΑ – Q&A
  • Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief neoecommerce.gr (ne33) – Θέμα ομιλίας: «Επισκόπηση τάσεων, εξελίξεων και ευκαιριών στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου»

 

Τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 30,00 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 50,00 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Σημειώνεται ότι για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.