ne33 ThinkTank Πάτρα

Ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιείστε και από το σε ποιο μέρος της Ελλάδας ζείτε – ένα πράγμα μάς συνδέει και μας συναρπάζει συνεχώς: Το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Αυτό, λοιπόν, το συναίσθημα θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω.

Λάβετε μέρος στις επαγγελματικές συναντήσεις μας σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Μετά το sold out ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη, το neoecommerce.gr σε συνεργασία με τους ne33-Pioneers διεξάγουν τη Δευτέρα, 24 Απριλίου, στις 16:45 στο ξενοδοχείο Achaia Beach Ηotel, το πρώτο εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Πελοπόννησο, το ne33 ThinkTank.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Nίκος Βαρβαδούκας, “Growth Advisor / Marketing – Omnichannel CRM – eCommerce” σε εταιρείες όπως APIVITA, Philip Morris, Cosmos Sport και Sleed

Nίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Speaker @ne33 ThinkTank O Nίκος Βαρβαδούκας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μarketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA major in Finance από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος marketing & e-Commerce σε κορυφαίες εταιρείες λιανικής, όπως το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα καταστήματα PUBLIC, η DIAGEO (Johnnie Walker, Smirnoff, Haig κτλ.), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι Commercial Director στην APIVITA, με ευθύνη τις πωλήσεις και το Marketing, σε όλα τα κανάλια διανομής. Αποτελεί ένα από τα κορυφαία στελέχη e-commerce & digital marketing στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος του GRECA (Greek e-Commerce Association) από το 2012 τον οποίο υπηρέτησε και ως μέλος του ΔΣ. Έχει διακριθεί μαζί με τις ομάδες του σε δεκάδες βραβεία On line Customer Experience, Social Media, Omnichannel Commerce, ενώ με το Public.gr εκπροσώπησε την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά βραβεία e-Commerce τον Ιούνιο του 2016. Είναι τακτικός ομιλητής σε ακαδημαϊκές ημερίδες, συνέδρια και εκπαιδεύσεις πολυεθνικών εταιρειών σχετικά με το Marketing στην Ψηφιακή Εποχή και τις στρατηγικές e-Commerce. Είναι συχνά μέλος σε κριτικές επιτροπές βραβείων όπως Εξυπηρέτησης Πελάτη (ΕΙΕΠ) και των e-Volution Awards και board advisor σε δυναμικά ελληνικά start ups.

Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport S.A.

Ο Μιχάλης Τσικνάκης γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά από το University of London, Birkbeck College. Στο παρελθόν έχει διδάξει Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά σε παράρτημα Αγγλικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα ενώ έχει συμμετάσχει και ως εισηγητής σε σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων. Από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, αλυσίδα καταστημάτων πώλησης αθλητικών ειδών, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Είναι ο founder του www.cosmossport.gr, του καλύτερου online αθλητικού καταστήματος στην Ελλάδα σύμφωνα και με τα e-volution awards. Το Δεκέμβριο του 2011 εξελέγη ως μέλος του Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Ηράκλειο ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και σαν Σύμβουλος Eπιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media & Ε-Business INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO ne33, Editor in Chief neoecommerce.gr

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting, Speaker @ne33 ThinkTank Ο Ευστάθιος Ιντζεΐδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες με μετεκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι κάτοχος MBA στη διοίκηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Steinbeis-University Berlin, SDA Bocconi University Milan και NYU Stern School of Business in New York. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και διεθνών εταιρειών ΜΜΕ στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο ως σύμβουλος όσο και ως ηγετικό στέλεχος. Είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά, επινοητής-εκδότης της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και της B2B πλατφόρμας των ne33 Pioneers. Ενώ ήταν ο πρωτεργάτης, συνδιοργανωτής και συντονιστής του «E-Commerce Forum 2020: the way to excellence», του κορυφαίου B2B συνεδρίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Οι γνώσεις του καλύπτουν τους τομείς: Στρατηγική, Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Μοντέλων, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τ-Commerce, Mobile, Print, Διαφήμιση και Εμπορική Εκμετάλλευση ΜΜΕ.

Πρόγραμμα

  • 16:00 – 16:45: Προσέλευση-Εγγραφή & Networking

  • 16:45 – 17:00: Χαιρετισμός, Ευστάθιος Ιντζεΐδης (Director Media & E-Business, INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO ne33, Editor in Chief, neoecommerce.gr)

  • 17:00 – 18:00: Ομιλία „e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά.”, Νίκος Βαρβαδούκας (“Growth Advisor / Marketing – Omnichannel CRM – eCommerce” σε εταιρείες όπως APIVITA, Philip Morris, Cosmos Sport και Sleed)

  • 18:00 – 18:45: Ομιλία – Q&A Ενότητα, „Struggling against the odds”, Μιχάλης Τσικνάκης (CEO Cosmos Sport S.A.)

  • 18:45 – 19:15: COFFEE BREAK (Διάλειμμα & Networking)

  • 19:15 – 20:00: Ομιλία „Επισκόπηση τάσεων, εξελίξεων και ευκαιριών στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου“, Ευστάθιος Ιντζεΐδης

  • 20:00 – 22:00: Light Lounge & Networking

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 ThinkTank και να αγοράσετε το εισιτήριό σας online.

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής, ΕΔΩ!

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

 

Facts
Date
24 Απριλίου 2017
Location
Achaia Beach Ηotel Patra
Hosted by
ne33
Mission Statement
Προώθηση της δικτύωσης και ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών καθώς και καθοδήγηση αυτών, με στόχο την Επιχειρηματική Αριστεία στο μελλοντικό εμπόριο.