ne33 ThinkTank Αθήνα

Ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιείστε και από το σε ποιο μέρος της Ελλάδας ζείτε – ένα πράγμα μάς συνδέει και μας συναρπάζει συνεχώς: Το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Αυτό, λοιπόν, το συναίσθημα θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω.

Λάβετε μέρος στις επαγγελματικές συναντήσεις μας σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Το ne33 ThinkTank της Αθήνας αποτελεί μετά αυτό του Ηρακλείου, της Θεσ/νίκης και της Πάτρας,  το 4ο κατά σειρά εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα οποία διεξάγονται από κοινού από το neoecommerce.gr σε και τους ne33-Pioneers.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Dominique Locher, Former CEO LeShop

Ο Dominique Locher είναι από το 2000, πρωτοπόρος του ίντερνετ της πρώτης γενιάς. Από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 ο κ. Locher ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελβετικής LeShop.ch, του κορυφαίου διαδικτυακού σούπερ μάρκετ της γερμανόφωνης αγοράς, με συνολικές πωλήσεις τα 182,1 εκατ. ελβετικά φράγκα. Πριν αναλάβει τη γενική διεύθυνση, ο κ. Locher κατείχε την εμπορική διεύθυνση και τη διεύθυνση μάρκετινγκ. Αυτές τις αρμοδιότητες εκτελούσε και έως την οικειοθελή (πρόσφατη) αποχώρησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της LeShop. Προτού εργαστεί σε αυτήν, ο κ. Locher κατείχε τον ρόλο του Brand Manager στον Όμιλο της Nestlé για τις μάρκες Nescafé, Milo, Perrier και Vittel στη Σρι Λάνκα. Ενώ με την ιδιότητά του ως National Key Account Manager στη Nestlé Ελβετίας διαχειριζόταν το χαρτοφυλάκιο μεγάλων εταιρικών πελατών, όπως της Coop και της Spar. Ο κ. Dominique Locher είναι κάτοχος Master στη διοίκηση των επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του St.Gallen και ομιλεί άπταιστα τη γερμανική, την ελβετική, τη γαλλική, την αγγλική και την ιταλική γλώσσα, ενώ έχει ικανοποιητικές γνώσεις της ισπανικής γλώσσας.

Κων/νος Πρίμπας, Founder & CEO Aponeo.de

Ο Κων/νος Πρίμπας είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aponeo.de, του μεγαλύτερου διαδικτυακού φαρμακείου στην πόλη του Βερολίνου και ένος από τα 10 κορυφαία στη γερμανική αγορά, με τις συνολικές πωλήσεις του να αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ περίπου. Η καινοτόμα επιχείρησή του απασχολεί 85 άτομα προσωπικό, ενώ διαθέτει συνολικά περί τους 140.000 κωδικούς προϊόντων, τα οποία και αποστέλλει στους 1,6 εκατ. πελάτες της. Προτού ιδρύσει την Aponeo, o έλληνας ομογενής είχε ανοίξει το πρώτο του «συμβατικό» φαρμακείο το 1995, το οποίο και διατήρησε μέχρι και το 2005, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά ίδρυσε την Aponeo. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι πριν ανοίξει το πρώτο του φαρμακείο, ο κ. Πρίμπας είχε εργαστεί ως προϊστάμενος σε διάφορα φαρμακεία. Τέλος, ο ίδιος έχει εργαστεί και σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως την IMMUNO στη Χαϊδελβέργη με την ιδιότητα του Junior Product Manager και στη Schering στην Αθήνα με την ιδιότητα του αναπληρωτή προϊστάμενου της παραπάνω επιχείρησης. Ο κ. Πρίμπας έχει αποκτήσει τίτλο σπουδών στη Φαρμακευτική του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Βερολίνου.

Γιάννης Κουρνιώτης, CEO Teleresponse A.E.

O κος Ιωάννης Κουρνιώτης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΗΛΕΡΗΣΠΟΝΣ Α.Ε. την οποία ίδρυσε το 1996 πρωτοπορώντας στο τηλεφωνικό marketing μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε διεθνείς εταιρείες. Διατελεί παράλληλα Πρόεδρος της Ένωσης Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (EΠΑΜ, www.enepam.gr) και είναι Αντιπρόεδρος της ΕΜΟΤΑ (The European eCommerce & Omni – Channel Trade Association, www.emota.eu). Από το 2001 και μετά εξέλιξε την ΤΗΛΕΡΗΣΠΟΝΣ προσφέροντας την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των δεμάτων για τις εξ αποστάσεων πωλήσεις των επιχειρήσεων και στη συνέχεια των ηλεκτρονικών καταστημάτων με την υπηρεσία Logistics Plus.

Νίκος Σαχίνης, Commercial Director Retail-Link S.A.

Ο Νίκος Σαχίνης, έχει εμπειρία άνω των 20 ετών στον κλάδο των υπηρεσιών και της πληροφορικής, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες όπως οι Computer Logic, SONY, UUNET, Tellas, Totalsoft και Entersoft κυρίως σε εμπορικούς και διοικητικούς ρόλους.  Είναι απόφοιτος του Kingston University και έχει Bachelor & Master στη διοίκηση επιχειρήσεων. Στη Retail-Link ηγείται του εμπορικού τμήματος με όραμα την εξέλιξη του δικτύου και της κοινωνίας της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, με τις λύσεις της Retail-Link, οι οποίες εστιάζουν στην αναβάθμιση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της επιχειρηματικής κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας.

 

Κωνσταντίνος Πετεινάρης, Commercial Director Z-Mall.gr

Ο Κωνσταντίνος Πετεινάρης είναι από τον Ιούνιο 2017 eCommerce Director στο Z-Mall.gr. To Z-Mall είναι εκ των πρώτων ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Από τα πρώτα χρόνια φάνηκε η επιτυχία του, η οποία μεταφράστηκε με 3 βραβεία ως το καλύτερο νέο eShop το 2011, βραβείο καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών το 2012, 2013 και 2014 και βραβείο το 2015 για καλύτερη eShop Operations.  Πριν ήταν στην Fast Capital Group όπου για δύο χρόνια βοήθησε στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού επιχειρείν σε global επίπεδο σε διάφορα μοντέλα, όπως crowdfunding, flash sales, travel ticketing. Συμμετείχε από την πρώτη μέρα το 2010 και έως το 2013 ως Deputy General Manager στο brandsgalaxy.gr του Ομίλου Antenna, όντως από τα πρώτα άτομα που ξεκίνησαν το μοντέλο του Private Shopping Club στην Ελλάδα. Την πρώτη επαφή όμως με το ηλεκτρονικό εμπόριο την είχε το 2005 όταν ανέλαβε να στήσει το eShop της Quelle (Γερμανικός Fashion κατάλογος εξειδικευμένος σε πωλήσεις εξ αποστάσεως) και από σελίδα περιεχομένου να το μετατρέψει σε ηλεκτρονικό κατάστημα.  Μεγάλη βοήθεια στο ηλεκτρονικό επιχειρείν ήταν η για σχεδόν 10 χρόνια συνεργασία που είχε στο χώρο των Super Market με τον Βερόπουλο και τα Market In όπου δούλεψε σχεδόν σε όλες τις βαθμίδες των εταιρειών. O Κώστας Πετεινάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νυρεμβέργη Γερμανίας, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και έχει τελειώσει Κοινωνιολογία στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο.

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media & Ε-Business INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO neoecommerce.gr (ne33)

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS ConsultingΟ Ευστάθιος Ιντζεΐδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες με μετεκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι κάτοχος MBA στη διοίκηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Steinbeis-University Berlin, SDA Bocconi University Milan και NYU Stern School of Business in New York. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και διεθνών εταιρειών (ΜΜΕ, Telco και Retailers) στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο ως σύμβουλος όσο και ως ηγετικό στέλεχος. Είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά, επινοητής-εκδότης της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και της B2B πλατφόρμας των ne33 Pioneers. Ενώ ήταν ο πρωτεργάτης, συνδιοργανωτής και συντονιστής του «E-Commerce Forum 2020: the way to excellence», του κορυφαίου B2B συνεδρίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Οι γνώσεις του καλύπτουν τους τομείς: Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τ-Commerce, Call TV, Mobile, Print, Διαφήμιση και Εμπορική Εκμετάλλευση ΜΜΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 ThinkTank και να αγοράσετε το εισιτήριό σας online.

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής, ΕΔΩ!

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΕΚΘΕΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ COCKTAIL BAR

 

Facts
Date
27/09/2017
Location
OTEAcademy
Hosted by
ne33
Mission Statement
Προώθηση της δικτύωσης και ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών καθώς και καθοδήγηση αυτών, με στόχο την Επιχειρηματική Αριστεία στο μελλοντικό εμπόριο.