ne33 ThinkTank Ηράκλειο 2018

Μετά τη Θεσσαλονίκη, το επόμενό μας ne33 ThinkTank με θέμα το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο θα πραγματοποιηθεί τηv Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018, στο ξενοδοχείο IBIS Style στo Ηράκλειο της Κρήτης.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου για την επίτευξη της αριστείας στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των προκλήσεων και των στρατηγικών διεθνοποίησης μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν αλλά και των βέλτιστων πρακτικών αυτού.

Οι ημερίδες ηλεκτρονικού εμπορίου ne33 ThinkTank συνεχίζουν να προκαλούν αίσθηση, καθώς η επιδίωξή  μας ως ανεξάρτητη από τους συνδέσμους εκδήλωση είναι και θα παραμείνει η δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και ερεθισμάτων προς τους «ανοιχτόμυαλους εμπόρους» για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο – με ιδιαίτερη έμφαση στη στρατηγική ανάπτυξη και την κατάδειξη ευκαιριών και δυνατοτήτων.

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Ευστάθιος Ιντζεΐδης | Director Digital & Ε-Business | INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO | neoecommerce.gr (ne33)

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting

Ο Ευστάθιος Ιντζεΐδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες με μετεκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι κάτοχος MBA στη διοίκηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Steinbeis-University Berlin, SDA Bocconi University Milan και NYU Stern School of Business in New York. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και διεθνών εταιρειών (ΜΜΕ, Telco και Retailers) στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο ως σύμβουλος όσο και ως ηγετικό στέλεχος. Είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά, επινοητής-εκδότης της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και της B2B πλατφόρμας των ne33 Pioneers. Ενώ ήταν ο πρωτεργάτης, συνδιοργανωτής και συντονιστής του «E-Commerce Forum 2020: the way to excellence», του κορυφαίου B2B συνεδρίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Οι γνώσεις του καλύπτουν τους τομείς: Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Διεθνοποίηση, Καινοτομία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός.

Φωτεινή Σκαπινάκη | Supply Chain Consultant | Logika 4PL  Beyond Logistics

H Φωτεινή Σκαπινάκη κατέχει τη θέση της Supply Chain Specialist στη Logika (www.logika.gr), εταιρεία παροχής logistics υπηρεσιών. Tην ίδια θέση κατέχει και στη νέα B2B πλατφόρμα προώθησης Ελληνικών προϊόντων Greek Basket (www.greekbasket.gr). Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας (Διεθνείς μεταφορές, διαχείριση αποθήκης & διανομής, τελωνειακά θέματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες). Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας εταιρείων στον τομέα του E-commerce και του Fashion Logistics. Είναι απόφοιτος τμήματος Marketing & κατέχει πτυχίο εκτελωνιστή. Διατελεί επίσης Α’ αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL).

Μανώλης Κυριακάκης | Key Account Manager | SPEEDEX Ecommerce Solutions

O Μανώλης Κυριακάκης έχει σπουδάσει Μηχανικός & Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής  και είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από την ΕΕΔΕ. Το 2010 ανέλαβε τη θέση του Key Account Manager στη SPEEDEX Ecommerce Solutions και από το 2015 ανέλαβε και τον τομέα του International E-Business. Διαθέτοντας  μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των ταχυμεταφορών, καθώς εντάχτηκε στην ομάδα πωλήσεων της  SPEEDEX το 2006 ,τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων ταχυμεταφοράς  στον τομέα του Ε-Commerce,  με ιδιαίτερη εστίαση στο Customer Experience του Last Mile.

 

Νίκος Πλυτάς | E-Commerce Manager | Zolotas

Ο Νίκος Πλυτάς είναι e-Commerce Manager στην κοσμηματοποιία Zolotas, είναι υπεύθυνος για τα site του Οίκου και τη συνολική λειτουργία του e-shop. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως Project Manager και Operations Manager στην Spidermetrix, propriety panel supplier με έδρα την Αυστραλία. Ταυτόχρονα εργαζόταν ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και στην οργάνωση παραγωγής σε παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς έχει σπουδάσει θέατρο στην Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Διαθέτει εμπειρία στους τομείς των Google Analytics, SEO campaigns, Online Customer services operations, After Sales Service, traffic and sales performance, Analyze customer demographics and purchasing behavior, Google Analytics, SEO campaigns, etc. Tα τελευταία χρόνια στρέφεται στην ειδίκευση στο Luxury κομμάτι του ηλεκτρονικού επιχειρείν και στο brand management.

 

Μαριέλα Μαρκετάκη | Δικηγόρος

Η Μαριέλα Μαρκετάκη είναι δικηγόρος Ηρακλείου. Δραστηριοποιείται κυρίως στον χειρισμό υποθέσεων εταιρικού δικαίου, εμπορικών συμβάσεων, προστασίας καταναλωτή, συναλλαγών εξ’ αποστάσεως και συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Επίσης είναι νομική εκπρόσωπος της εθελοντικής ομάδας «Youthroads», η οποία χρηματοδοτείται μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων για συμμετοχή νέων σε προγράμματα προώθησης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από την Βόννη της Γερμανίας στο τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου με θέμα διπλωματικής εργασίας «Οι νομικές συνέπειες της ανάκλησης αγοράς προϊόντων μέσω πλατφόρμας του internet» (LL.M, Bonn).

 Μεταξύ άλλων, στο παρελθόν συμμετείχαν:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 ThinkTank και να αγοράσετε το εισιτήριό σας online.

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής, ΕΔΩ!

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΕΚΘΕΤΕΣ

Sponsors ne33 ThinkTank Heraklio 2018

Facts
Date
18/04/2018
Location
IBIS Style Heraklion Central
Hosted by
ne33
Τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών
Mission Statement
Προώθηση της δικτύωσης και ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών καθώς και καθοδήγηση αυτών, με στόχο την Επιχειρηματική Αριστεία στο μελλοντικό εμπόριο.