ne33 ThinkTank Ηράκλειο Κρήτης

Ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιείστε και από το σε ποιο μέρος της Ελλάδας ζείτε – ένα πράγμα μάς συνδέει και μας συναρπάζει συνεχώς: Το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Αυτό, λοιπόν, το συναίσθημα θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω.

Λάβετε μέρος στις επαγγελματικές συναντήσεις μας σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Το πρώτο μας εξειδικευμένο B2B event Ηλεκτρονικού Εμπορίου, το ne33 ThinkTank, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κρήτης για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Nίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Multichannel Sales & Marketing

Nίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITAO Nίκος Βαρβαδούκας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μarketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA major in Finance από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος marketing & e-Commerce σε κορυφαίες εταιρείες λιανικής, όπως το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα καταστήματα PUBLIC, η DIAGEO (Johnnie Walker, Smirnoff, Haig κτλ.), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι Commercial Director στην APIVITA, με ευθύνη τις πωλήσεις και το Marketing, σε όλα τα κανάλια διανομής. Αποτελεί ένα από τα κορυφαία στελέχη e-commerce & digital marketing στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος του GRECA (Greek e-Commerce Association) από το 2012 τον οποίο υπηρέτησε και ως μέλος του ΔΣ. Έχει διακριθεί μαζί με τις ομάδες του σε δεκάδες βραβεία On line Customer Experience, Social Media, Omnichannel Commerce, ενώ με το Public.gr εκπροσώπησε την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά βραβεία e-Commerce τον Ιούνιο του 2016. Είναι τακτικός ομιλητής σε ακαδημαϊκές ημερίδες, συνέδρια και εκπαιδεύσεις πολυεθνικών εταιρειών σχετικά με το Marketing στην Ψηφιακή Εποχή και τις στρατηγικές e-Commerce. Είναι συχνά μέλος σε κριτικές επιτροπές βραβείων όπως Εξυπηρέτησης Πελάτη (ΕΙΕΠ) και των e-Volution Awards και board advisor σε δυναμικά ελληνικά start ups.

Μιχάλης ΤσικνάκηςManaging Director ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, Founder Cosmossport.gr

tsiknakis-michalis-photoΟ Μιχάλης Τσικνάκης γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά από το University of London, Birkbeck College. Στο παρελθόν έχει διδάξει Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά σε παράρτημα Αγγλικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα ενώ έχει συμμετάσχει και ως εισηγητής σε σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων. Από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, αλυσίδα καταστημάτων πώλησης αθλητικών ειδών, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Είναι ο founder του www.cosmossport.gr, του καλύτερου online αθλητικού καταστήματος στην Ελλάδα σύμφωνα και με τα e-volution awards. Το Δεκέμβριο του 2011 εξελέγη ως μέλος του Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Ηράκλειο ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και σαν Σύμβουλος Eπιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief neoecommerce.gr (ne33)

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS ConsultingΟ Ευστάθιος Ιντζεΐδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες με μετεκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι κάτοχος MBA στη διοίκηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Steinbeis-University Berlin, SDA Bocconi University Milan και NYU Stern School of Business in New York. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και διεθνών εταιρειών ΜΜΕ στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο ως σύμβουλος όσο και ως ηγετικό στέλεχος. Είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά, επινοητής-εκδότης της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και της B2B πλατφόρμας των ne33 Pioneers. Ενώ ήταν ο πρωτεργάτης, συνδιοργανωτής και συντονιστής του «E-Commerce Forum 2020: the way to excellence», του κορυφαίου B2B συνεδρίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Οι γνώσεις του καλύπτουν τους τομείς: Στρατηγική, Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Μοντέλων, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τ-Commerce, Mobile, Print, Διαφήμιση και Εμπορική Εκμετάλλευση ΜΜΕ.

Πρόγραμμα

  • 16:00 – 16:50: Προσέλευση-Εγγραφή & Networking (Με την εγγραφή, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Powered by ne33 Pioneers).

  • 16:50 – 17:00: Χαιρετισμός, Ευστάθιος Ιντζεΐδης (Director Media & E-Business, INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief, neoecommerce.gr)

  • 17:00 – 17:45: Ομιλία „e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά.”, Νίκος Βαρβαδούκας (Commercial Director APIVITA / Multichannel Sales & Marketing)

  • 17:45 – 18:30: Ομιλία – Q&A Ενότητα, „e-Commerce made in Creta: Tο παράδειγμα της ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ“, Μιχάλης Τσικνάκης (Managing Director ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕΞΤΕ)

  • 18:30 – 19:00: COFFEE BREAK (Διάλειμμα & Networking)

  • 19:00 – 19:45: Ομιλία „Επισκόπηση τάσεων και εξελίξεων στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2016“, Ευστάθιος Ιντζεΐδης (Director Media & E-Business, INTZEIDIS Consulting, Founder & Editor in Chief, neoecommerce.gr)

  • 19:45 – 20:30: Networking, Τέλος της εκδήλωσης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 40 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – σνακ στα διαλείμματα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 ThinkTank και να αγοράσετε το εισιτήριό σας online.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής!

Facts
Date
3 Δεκεμβρίου 2016
Location
Galaxy Hotel Iraklio
Hosted by
ne33
Τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών
Mission Statement
Προώθηση της δικτύωσης και ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών καθώς και καθοδήγηση αυτών, με στόχο την Επιχειρηματική Αριστεία στο μελλοντικό εμπόριο.