ne33 ThinkTank Θεσσαλονίκη 2018

Οι ημερίδες ηλεκτρονικού εμπορίου ne33 ThinkTank συνεχίζουν να προκαλούν αίσθηση, καθώς η επιδίωξή  μας ως ανεξάρτητη από τους συνδέσμους εκδήλωση είναι και θα παραμείνει η δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και ερεθισμάτων προς τους «ανοιχτόμυαλους εμπόρους» για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο – με ιδιαίτερη έμφαση στη στρατηγική ανάπτυξη και την κατάδειξη ευκαιριών και δυνατοτήτων.

Το 5ο κατά σειρά ne33 ThinkTank θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της συμπρωτεύουσας για την επίτευξη της αριστείας στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των προκλήσεων και τις στρατηγικών διεθνοποίησης μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν αλλά και των βέλτιστων πρακτικών αυτού.

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Ευστάθιος Ιντζεΐδης | Director Media & Ε-Business | INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO | neoecommerce.gr (ne33)

Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS ConsultingΟ Ευστάθιος Ιντζεΐδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες με μετεκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι κάτοχος MBA στη διοίκηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Steinbeis-University Berlin, SDA Bocconi University Milan και NYU Stern School of Business in New York. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πλήθος ελληνικών και διεθνών εταιρειών (ΜΜΕ, Telco και Retailers) στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο ως σύμβουλος όσο και ως ηγετικό στέλεχος. Είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του neoecommerce.gr, του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά, επινοητής-εκδότης της Αφίσας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και της B2B πλατφόρμας των ne33 Pioneers. Ενώ ήταν ο πρωτεργάτης, συνδιοργανωτής και συντονιστής του «E-Commerce Forum 2020: the way to excellence», του κορυφαίου B2B συνεδρίου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Οι γνώσεις του καλύπτουν τους τομείς: Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Τ-Commerce, Call TV, Mobile, Print, Διαφήμιση και Εμπορική Εκμετάλλευση ΜΜΕ.

Φωτεινή Σκαπινάκη | Supply Chain Consultant | Logika 4PL  Beyond Logistics

H Φωτεινή Σκαπινάκη κατέχει τη θέση της Supply Chain Specialist στη Logika (www.logika.gr), εταιρεία παροχής logistics υπηρεσιών. Tην ίδια θέση κατέχει και στη νέα B2B πλατφόρμα προώθησης Ελληνικών προϊόντων Greek Basket (www.greekbasket.gr). Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας (Διεθνείς μεταφορές, διαχείριση αποθήκης & διανομής, τελωνειακά θέματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες). Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας εταιρείων στον τομέα του E-commerce και του Fashion Logistics. Είναι απόφοιτος τμήματος Marketing & κατέχει πτυχίο εκτελωνιστή. Διατελεί επίσης Α’ αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL).

Χρήστος Καψάλας | Δικηγόρος | Δικηγόροι και Συνεργάτες

Ο Χρήστος Καψάλας είναι από το Ιούνιο 2013 Συνεργάτης δικηγόρος στην Δικηγορική εταιρία «Δικηγόροι και Συνεργάτες», μια από της μεγαλύτερες στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το πεδίο δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στην εξώδικη και δικαστική διαχείριση υποθέσεων στα αντικείμενα του εταιρικού δικαίου, της εταιρικής διακυβέρνσης, των συναλλαγών εξ αποστάσεως και μέσω διαδικτύου (terms of use, privacy policy, προστασία καταναλωτή), των σύγχρονων οικονομικών συμβάσεων (franchising, leasing κ.λπ.) και του τραπεζικού δικαίου. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ νομικής στον Τομέα δικαίου επιχειρήσεων και εργατικού δικαίου του Τμήματος Νομικής ΔΠΘ με θέμα διδακτορικής διατριβής «Η εταιρική συμμετοχή με εξωκεφαλαιακές και εγγυητικές εισφορές στην ΙΚΕ» είναι επίσης κάτοχος Master of Laws από το Boston University στο Τομέα του Εμπορικού Δικαίου.

Μανώλης Κυριακάκης | Key Account Manager | SPEEDEX Ecommerce Solutions

O Μανώλης Κυριακάκης έχει σπουδάσει Μηχανικός & Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής  και είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από την ΕΕΔΕ. Το 2010 ανέλαβε τη θέση του Key Account Manager στη SPEEDEX Ecommerce Solutions και από το 2015 ανέλαβε και τον τομέα του International E-Business. Διαθέτοντας  μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των ταχυμεταφορών, καθώς εντάχτηκε στην ομάδα πωλήσεων της  SPEEDEX το 2006 ,τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων ταχυμεταφοράς  στον τομέα του Ε-Commerce,  με ιδιαίτερη εστίαση στο Customer Experience του Last Mile.

Ρωξάνη Όσσα | Φαρμακοποιός | Pharmacyonline

Η Ρωξάνη Όσσα έχει σπουδάσει Παιδαγωγικές Επιστήμες στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών και είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής των Σχολών Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 1997 ίδρυσε το δικό της φαρμακείο στη Μικρόπολη Δράμας μετά από 12μηνη απασχόληση στο φαρμακείο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Το 2005 ίδρυσε και λειτουργεί το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacyonline.gr, ένα από τα πρώτα 3 στην Ελλάδα και το πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δράμας και τώρα είναι σπουδάστρια του ΕΚΠΑ.

Γεωργία Μουτσιλάκη | Export Sales Manager | inart

Η Γεωργία Μουτσιλάκη έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ είναι και κάτοχος MBA από το University of Stirling. Ανήκει στο δυναμικό της inart από το 2008, όπου αρχικά εντάχθηκε στο τμήμα Εισαγωγών/Εφοδιαστικής αλυσίδας. Από το 2011 ηγείται του τμήματος Εξαγωγών, κατέχοντας τη θέση της Export Sales Manager και αναπτύσσοντας την εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 40 χώρες, με τη συμμετοχή σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις και την καθιέρωση του eCommerce ως βασικού καναλιού πώλησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Σας ενημερώνουμε ότι η κάθε αίτηση αντιστοιχεί στην αγορά έως και τριών εισιτηρίων ανά εταιρεία.

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 ThinkTank και να αγοράσετε το εισιτήριό σας online.

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας για να λάβετε πρόσκληση συμμετοχής, ΕΔΩ!

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΕΚΘΕΤΕΣ

Speedex

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ

Facts
Date
7/2/2018
Location
MEDITERRANEAN PALACE
Hosted by
ne33
Τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών
Mission Statement
Προώθηση της δικτύωσης και ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών καθώς και καθοδήγηση αυτών, με στόχο την Επιχειρηματική Αριστεία στο μελλοντικό εμπόριο.