32, Kifisias Av, Atrina Tower Athens
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,
Greece, PO. 15125
Tel.: 211 800 1868
Fax: 211 800 1869
E-mail: info@cs-cart.eu.com
http://www.cs-cart.eu.com

Η  Cs-Cart Europe είναι o Ευρωπαϊκός Μεταπωλητής του λογισμικού κατασκευής Ηλεκτρονικού Καταστήματος CS-Cart και λογισμικού κατασκευής Market Place Multi-Vendor.

Με μια τεράστια εμπειρία στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, και με μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών δεν υπάρχει κανένα project ή πρόβλημα που να μην μπορεί να λυθεί, ενώ τα σεμινάρια και τα συνέδρια που διοργανώνονται αποκλειστικά για το CS-Cart έχουν βοηθήσει πολλούς επαγγελματίες να εκμεταλλευτούν το κατάστημα τους στο έπακρο.

Τα βασικά μας πλεονεκτήματα;

  • Η κατασκευή και η προώθηση γίνονται συντονισμένα από τους εσωτερικούς και σταθερούς συνεργάτες μας.
  • Το λογισμικό είναι ανοικτού κώδικα και μπορεί να το επεξεργαστεί οποιοσδήποτε με γνώσεις προγραμματισμού.
  • Το πακέτο Λογισμικό που παρέχουμε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα στη διεθνή αγορά κατασκευής e-shop.
  • Δεν περιοριζόμαστε από έτοιμα template ή μηχανισμούς. Μπορούμε να αναπτύξουμε οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω για τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

CS-Cart

Το CS-Cart είναι η τέλεια λύση για οποιαδήποτε Online Επιχείρηση, από μια μικρή Startup έως ένα μεγάλο Web Shop.

CS-Cart EuropeΤο CS-Cart είναι μια λύση έτοιμη να δουλέψει από την πρώτη στιγμή. Με την εγκατάσταση, έχετε έτοιμα όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ένα άμεσο ξεκίνημα του ηλεκτρονικού Καταστήματός σας. Ταμείο, CMS Σύστημα, Ευέλικτη Επεξεργασία Προϊόντων κλπ. Απλά  κάντε τις βασικές Ρυθμίσεις, προσθέστε τα Προϊόντα σας και ξεκινήστε να πουλάτε!

Η επιφάνεια Διαχείρισης είναι ένα πραγματικό στολίδι. Είναι γεμάτο με χρήσιμα χαρακτηριστικά για το ηλεκτρονικό Εμπόριο: Εργαλεία Marketing και Προσφορών, Ενσωματώσεις σημαντικών υπηρεσιών Αποστολής και Πληρωμών κλπ Έρχεται με πάνω απο 50 Πρόσθετα από προεπιλογή.

Η Διαχείριση πολυκαταστήματος ποτέ δεν ήταν  ευκολότερη. Μπορείτε να προσθέσετε όσες Βιτρίνες/Καταστήματα θέλετε

Όλα τα καταστήματα είναι ανεξάρτητα στη διαχείριση, με το καθένα να έχει το δικό του σχεδιασμό, μεταφορικά, τρόπους πληρωμής, προϊόντα και πελάτες ή να μοιράζεται τα ίδια προϊόντα και πελάτες.

Το  CS-Cart είναι Mobile Friendly από την αρχή και προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της, ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη! Όλα τα προεγκατεστημένα θέματα είναι Responsive και το κυριότερο  είναι απολύτως συμβατά με τις απαιτήσεις της Google.

Οι Έλληνες χρήστες του CS-Cart μπορούν να απολαμβάνουν ένα πλήρες μεταφρασμένο περιβάλλον διαχείρισης αλλά και οι επισκέπτες δε θα βρεθούν ποτέ σε ξεχασμένα Αγγλικά μηνύματα. Μπορείτε βέβαια πάντα να επέμβετε σε όλες τις μεταφράσεις και να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες με τα εργαλεία Μετάφρασης και το On-Site Editor.

 

Multi-Vendor

Το Multi-Vendor είναι μια επέκταση του CS-Cart software που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική αγορά (Marketplace), όπου πολλοί προμηθευτές μπορούν να διαχειριστούν τις πωλήσεις των προϊόντων τους μέσω ενός κοινού web καταστήματος. .

CS-Cart Europe multi-vendorΤο Multi-Vendor είναι η τέλεια λύση για web καταστήματα με πολλαπλούς ανεξάρτητους πωλητές και εικονικά εμπορικά κέντρα με πολλά ξεχωριστά τμήματα. Παρέχει την λειτουργικότητα των πολλαπλών πωλητών (Multi Vendor) επιτρέποντας σε διαφορετικούς πωλητές να πουλήσουν και να διαχειριστούν τα δικά τους προϊόντα σε ένα κοινό κατάστημα.

Δεν έχει σημασία σε πόσους ανεξάρτητους προμηθευτές επιτρέπεται να πωλούν τα προϊόντα τους στο κατάστημά σας – δύο ή διακόσιους. Ο αριθμός των λογαριασμών είναι πραγματικά απεριόριστος και μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας χωρίς κανένα περιορισμό.

Κάθε πωλητής είναι εφοδιασμένος με έναν ξεχωριστό πίνακα διαχείρισης ώστε να διαχειρίζεται τις δικές του ρυθμίσεις και προϊόντα. Ο κάθε Πωλητής δεν παρεμβαίνει στις δραστηριότητα των άλλων Πωλητών.

Το καλάθι των πελατών σας μπορεί να περιέχει προϊόντα από διάφορους προμηθευτές, αλλά θα κάνουν μόνο μια παραγγελία και θα πληρώσουν μόνο μία φορά. Για τη σωστή παρακολούθηση η παραγγελία στη συνέχεια χωρίζεται αυτόματα σε πολλές ανάλογα με τον αριθμό πωλητών που προμηθεύουν τα αγαθά που αγοράζονται – μία παραγγελία ανά κάθε προμηθευτή.

Ο Κύριος Διαχειριστής έχει πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του καταστήματος και τα προϊόντα που πωλούνται από τους πωλητές. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τι προστίθεται στον κατάλογο προϊόντων σας και να διαχειρίζεστε την δραστηριότητα του προμηθευτή σας, αν απαιτείται.

Τα χρήματα πηγαίνουν στο λογαριασμό του Κύριου Διαχειριστή του καταστήματος που στη συνέχεια διανέμει τα ποσά μεταξύ των προμηθευτών σύμφωνα με το ιστορικό των παραγγελιών τους, το οποίο παρακολουθείται και διοικείται ξεχωριστά για κάθε Πωλητή

Κάθε πωλητής μπορεί να διαμορφώσει τους δικούς του τρόπους αποστολής και οι πελάτες των οποίων οι παραγγελίες περιέχουν στοιχεία από διαφορετικούς προμηθευτές επιλέγουν συγκεκριμένους τρόπους αποστολής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το Multi-Vendor παρακολουθεί τα ποσά που καταβάλλονται  χωριστά για καθένα από τους προμηθευτές του καταστήματός σας και παρέχει ένα εργαλείο για την καταγραφή των πληρωμών στους προμηθευτές, ώστε να έχετε πάντα οργανωμένη τήρηση βιβλίων .