154, Λεωφόρος Συγγρου
ΑΘΗΝΑΙΩΝ,
Greece, PO. 17671
Tel.: (+30) 211 10 94 500
E-mail: info@lighthouse.gr
https://www.lighthouse.gr/

Η Lighthouse αποτελεί εδώ και 19 χρόνια ένα one-stop-shop για μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις που κάνουν σοβαρά βήματα digital transformation σε επίπεδο Omnichannel Commerce, τόσο B2C όσο και B2B.

Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει περισσότερες από 350 σημαντικές συνεργασίες σε 11 χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα (Mazda Europe, Trapofit (Daimler), Jumbo Stores, Intersport Greece/Turkey/Romania, Hondos Center, Kafkas Stores, Interamerican, EKO, Pharmacy295, Sfakianakis Group, ΑΒ Βασιλόπουλος, Lloyds Register Europe, Pizza Hut, Bodytalk κ.ά.).

Επιπλέον, η εταιρεία, έχει βραβευτεί από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της χώρας μας, και όχι μόνο, για τα έργα και τις υπηρεσίες της και συγκαταλέγεται στους Google Premier Partners.

Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς εκατοντάδες μεγάλα έργα και εξυπηρετώντας καθημερινά τις έντονες απαιτήσεις μεγάλων retail αλυσίδων αλλά και B2B εμπόρων, η Lighthouse δείχνει τον δρόμο στην αγορά του e-commerce, θέτοντας standards και διαδικασίες που έχουν διαμορφώσει, σε έναν μεγάλο βαθμό, και την εγχώρια αγορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες της Lighthouse κινούνται στους παρακάτω βασικούς άξονες

  • B2C & B2B E-commerce development and ongoing support
  • Performance Marketing Planning and Management
  • UI/UX Conversions Optimization
  • Omnichannel Commerce Consulting
  • e-commerce Marketing