74, Παρασκευοπούλου
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,
Greece, PO. 71 305
Tel.: +30 2810 320 530
Fax: +30 2810 320570
E-mail: info@netmechanics.gr
http://www.netmechanics.gr

Η Netmechanics ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της Πληροφορικής, αναλαμβάνοντας υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, προώθηση και προβολή μέσω αποτελεσματικών εργαλείων online marketing, καθώς και δημιουργία εφαρμογών για συσκευές mobile (Android, iOS, Windows 8 κ.λπ.).

Επίσης, η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις Business Collaboration,  βασισμένες στις τεχνολογίες Microsoft SharePoint, για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών των επιχειρήσεων σχετικά με την οργάνωση, διαχείριση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών μιας επιχείρησης.

Κατέχοντας πολυετή εμπειρία και κατάλληλη τεχνογνωσία, είμαστε σε θέση να  παρέχουμε ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις, για όλους εσάς που θέλετε η επιχείρησή σας να ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και της τεχνολογίας.

Όραμα μας παραμένει η δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και της πολυετούς μας πείρας.

Σκοπός μας είναι η ποιότητα εξυπηρέτησης του εκάστοτε πελάτη. Δίδεται μεγάλη βαρύτητα στο τρόπο προσέγγισης και λύσης στα αιτήματα πελατών. Σε κάθε διαφορετικό αίτημα παρουσιάζονται όλες οι δυνατές εκδοχές ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες στο μέγιστο δυνατό.

Κύριο μέλημα μας είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την εκσυγχρόνηση των επιχειρήσεων ώστε να αποφέρουν τη μέγιστη απόδοση σε κέρδη και παραγωγικότητα με διάρκεια στο χρόνο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Επιχειρηματικές λύσεις Enterprise σύμφωνα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας,
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη Cloud εφαρμογών με την εγγύηση Microsoft Azure,
  • Σχεδιασμός συστημάτων υψηλής διαθεσιμότητας,
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση συστημάτων e-commerce,
  • Διασύνδεση με όλα τα σύγχρονα συστήματα εσωτερικής διαχείρισης (ERP, CRM, ΗRM),
  • Υποστήριξη σύγχρονων τεχνολογιών παρουσίασης για όλες τις συσκευές mobile friendly (Responsive Design).
  • Εισαγωγή καλών πρακτικών Interaction Design για αποτελεσματική αποδοτική εμπειρία πλοήγησης των χρηστών σε εφαρμογές, eshop και websites

Ενδεικτικό πελατολόγιο