Πρόσκληση συμμετοχής στο πρώτο ne33 Pop-Up Dinner

Tο neoecommerce.gr (ne33) και οι Premium ne33Pioneers, Speedex, Lighthouse και Humble καθώς και ο Proven ne33 Pioneer, Clever Point θέλουν να διαμορφώσουν από κοινού μαζί σας την στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού Εμπορίου στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο πρώτο ne33 Pop-Up Dinner.

Πρόκειται για κάλεσμα διαδικτυακών εμπόρων και brands, σε ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο γύρω από το ηλεκτρονικό επιχειρείν, σε χαλαρό περιβάλλον, όπου οι επίλεκτοι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα επαγγελματικό δείπνο αλλά και να δικτυωθούν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Το πρώτο ne33 Pop-Up Dinner θα λάβει χώρα στις 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα στις 7:00 μ.μ., στην εξωτερική στεγασμένη βεράντα του Olive prive, στο ξενοδοχείο Titania, με τη συμμετοχή 40 περίπου ενδιαφερομένων διαδικτυακών εμπόρων και Brands.

Η συμμετοχή για τους επιλεγμένους-επιβεβαιωμένους εμπόρους και Brands θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική απόκτηση του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής. Εφόσον εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής σας, θα λάβετε ένα email με περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο ne33 Pop-Up Dinner και να λάβετε το εισιτήριό σας online.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα βρείτε εδώ.

Υποβάλλετε εγκαίρως την αίτησή σας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Το πρώτο ne33 Pop-Up Dinner υποστηρίζουν με τη χορηγία τους, οι Premium ne33Pioneers, Speedex, Lighthouse και Humble καθώς και ο Proven ne33 Pioneer, Clever Point.

Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τη Lighthouse και τη Humble ως νέους συνεργάτες μας στην πλατφόρμα των ne33Pioneers.