“Χρυσό” το BestPrice.gr στα e-volution Awards 2017

Το BestPrice.gr κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Redesign ιστοσελίδας”, στην 6η Τελετή Απονομής των E-volution Awards 2017, στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα “E-volution Awards” διοργανώνονται κάθε χρόνο από το ELTRUN, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικό Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, co-founder και COO της εταιρίας, κατά την απονομή του βραβείου

Τα βραβεία έχουν στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Σε αυτό το πλαίσιο, βραβεύτηκε το πλήρως ανασχεδιασμένο BestPrice.gr. Το “νέο BestPrice” βοηθάει ακόμη περισσότερους τους καταναλωτές στην online έρευνα αγοράς, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες πληροφορίες και τα εργαλεία εκείνα για να εντοπίζουν εύκολα τα προϊόντα που τους ταιριάζουν καθώς και ευκαιρίες αγοράς σε περισσότερα από 1.350 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Σε δήλωσή της η Άρτεμις Μετοχιανάκη από το τμήμα Marketing του BestPrice.gr, μας ανέφερε: “Είναι πολύ όμορφο να επιβραβεύεσαι για τη δουλειά σου, ειδικά όταν η επιβράβευση και τα ενθαρρυντικά σχόλια προέρχονται από ακαδημαϊκούς, συναδέλφους και επαγγελματίες του κλάδου. Ευχαριστούμε όσους αναγνώρισαν τη δουλειά της ομάδας μας, αλλά βέβαια, ευχαριστούμε το ίδιο θερμά τους χρήστες μας, που με κάθε αναζήτηση, κάθε κλικ, κάθε σχόλιο, πρόταση ή παρατήρηση, μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι.”

Σχετικά με την εταιρία:
Η Phaistos Networks δραστηριοποιείται αμιγώς στον χώρο του Διαδικτύου από το 1997, είναι δημιουργός και ιδιοκτήτρια εταιρεία του BestPrice.gr και του Pathfinder.gr (πρώτης ελληνικής μηχανής αναζήτησης και online κοινότητας), ενώ έχει αναπτύξει μια σειρά τεχνολογιών/προϊόντων που χρησιμοποιούνται ευρέως από τη διαδικτυακή αγορά της χώρας, με εξειδίκευση στον τομέα της digital διαφήμισης, όπως τα ADMAN (ad management platform) και Adomium (programmatic buying services).