Εκδήλωση SiEBEN “Let’s go Digital!” στην Θεσσαλονίκη!

H SiEBEN γιορτάζοντας την επέκτασή της στην Βόρεια Ελλάδα με τοπικό γραφείο, διοργανώνει την Πέμπτη 1 Μαρτίου εκδήλωση με τίτλο “Lets Go Digital“. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης, με ώρα προσέλευσης τις 3.30μμ και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές-στελέχη της αγοράς που θα μοιραστούν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που θα προετοιμάσουν τους ίδιους και τις εταιρίες τους ώστε να διακριθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό προβάδισμα στα νέα δεδομένα της εποχής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε IT και Marketing Managers, Technology και Business Decision Makers καθώς και σε στελέχη εμπορικών τμημάτων.

Την εκδήλωση στηρίζουν ως χορηγοί οι εταιρίες Cisco, Info Quest Technologies, ICAP, Softone και ως χορηγοί επικοινωνίας τα μέσα IT Security Professional, ΧΡΗΜΑ Week, banks.com.gr, neoecommerce.gr.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.sieben.gr/lets-go-digital-thessaloniki.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί μετά από κλήρωση ένα τηλέφωνο Xiaomi Mi Mix 2 64GB, το πιο δυνατό μοντέλο της Xiaomi που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά. Την εκδήλωση θα ακολουθήσει light lunch και networking.