Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της SiEBEN στην Θεσσαλονίκη!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση της SiEBEN με τίτλο «Let’s Go Digital» που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τα στελέχη των σύγχρονων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης ή μεγέθους, να καινοτομήσουν και να εξελιχθούν στην Ψηφιακή Εποχή. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 15:30 και τελείωσε στις 20:00 όπως είχε προγραμματιστεί.

Την εκδήλωση στήριξαν ως χορηγοί οι εταιρίες Cisco, Info Quest Technologies, ICAP, Softone και ως χορηγοί επικοινωνίας τα μέσα IT Security Professional, ΧΡΗΜΑ Week, banks.com.gr, neoecommerce.gr.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Χρύσα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Βορείου Ελλάδος της SiEBEN, συστήνοντας στους παρευρισκόμενους την εταιρεία, τις λύσεις που προσφέρει καθώς και πόσο σημαντικό είναι πλέον το Digital Transformation για τις επιχειρήσεις.

Στην συνέχεια, ο Στάθης Βρυνιώτης, Business Software Director της SiEBEN, παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί αύξηση πωλήσεων και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω του Pocketbiz, της Field Sales Automation πλατφόρμας της SiEBEN.

Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Managing Director της SiEBEN, παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνολογία συμβάλει στο Digital Transformation των εταιριών μέσω Cisco λύσεων!

Την σκυτάλη πήρε ο Θοδωρής Γράνης, I.T. Consultant, Product Specialist της Softone, προτείνοντας την ανάπτυξη, εξέλιξη και μεταμόρφωση κάθε μέρους των επιχειρήσεών για την καλύτερη ανταπόκριση τους στην μεταβαλλόμενη αγορά και τις απαιτήσεις των πελατών τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Ο Αντώνης Σταματόπουλος, Product Marketing Manager Software Sector της Info Quest Technologies, παρουσίασε τις νέες cloud λύσεις και υπηρεσίες, οι οποίες αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη προσέγγιση για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, που βλέπουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό ως προϋπόθεση βιωσιμότητας.

Οι ομιλίες της εκδήλωσης ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση των υποχρεώσεων που γεννιούνται στις εταιρείες λόγω του GDPR και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ρεαλιστικό roadmap με εφικτούς στόχους αποφεύγοντας υπερβολές και υπέρογκα κόστη υλοποίησης, από τον Γιάννη Λέκο, Director Management Consultant της ICAP.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν IT και Marketing Managers, Technology και Business Decision Makers καθώς και CEO που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της SiEBEN και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες εμπορικές και τεχνολογικές προσεγγίσεις που θα τους επιτρέψουν να επιτύχουν αύξηση πωλήσεων και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, κάνοντας χρήση σύγχρονων τεχνολογιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκε μετά από κλήρωση ένα τηλέφωνο Xiaomi Mi Mix 2 64GB, το πιο δυνατό μοντέλο της Xiaomi που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά. Την εκδήλωση ακολούθησε light lunch και networking.